Om vår nettbutikk DermaNet.no

Dermanet.no er ikke som andre nettbutikker. Vi skiller oss ut fordi vi hver dag jobber med alle produktene vi anbefaler og driver ikke massesalg. Terapeutene våre bruker produktene i arbeidet sitt på Oslo Hud og Laserklinikk. De vet hva som virker best, de ser effektene på ulike hudtyper, og de mottar kontinuerlig tilbakemelding om preparatene fra kundene sine. Slik informasjon er gull verdt og veier tungt når vi velger produkter og samarbeidspartnere.

VI ER STOLTE AV FAGET VÅRT, OG VI TROR MER PÅ KVALITET OG EFFEKTIVITET ENN PÅ KVANTITET.

Våre medarbeidere tar utgangspunkt i egen kunnskap og klinisk erfaring – de baserer seg ikke bare på produktbeskrivelser og lekker emballasje.  Vi er opptatt av at pengene dine og tiden din skal brukes fornuftig. Skal du først investere i huden din, skal du gjøre det på riktig måte. Du trenger ikke mange produkter – du trenger effektive produkter.

Vi mener at huden din fortjener mer enn en «online hudtest» som det finnes mange av på nettet.  Spør oss gjerne, eller ta turen innom klinikken vi er tilknyttet og få gratis, personlig veiledning.  Dersom du vil ha en dypere hudanalyse, kan du bestille time for gratis scanning, dvs. en VISIA Hudanalyse. Har du ikke mulighet for å komme til klinikken, kan du bestille veiledningstime på telefon eller video. 

Du kan også sende mail til post@hudoglaserklinikk.no og fortelle oss hva du ønsker å oppnå med hudpleien din. Vi veileder deg så godt vi kan på veien til drømmehuden! Merk gjerne mailen med “Dermanet“, så svarer vi så raskt vi kan. 

Vi håper at du vil sette pris på Dermanet.no, nettbutikken som er bygget på  brennende engasjement og som har et fagteam av hudpleiere og medisinsk helsepersonell med lang, klinisk erfaring. 

Image with text

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.