SALGSBETINGELSER - NETTBUTIKK

Salgsbetingelser

FORETAKSINFORMASJON

Org. nr.  913 450 515, Dermalounge AS

KONTAKTDETALJER

Postadresse: Postboks 26 Linderud 0517 OSLO

Besøksadresse: Oslo hud og laserklinikk, Linderud Senter, Erich Mogensønsvei 38, 0594 OSLO

 

Telefonnummer: 406 07 759

E-postadresse: post@hudoglaserklinikk.no

Kort informasjon om bedriften:

Bedriften driver medisinske og kosmetiske behandlinger av hud og ansikt, samt selger produkter som hører naturlig til disse behandlingene. 

Produktinformasjon og pris

PRODUKTINFORMASJON

Dermalounge AS gjør sitt ytterste for til enhver tid å gå ut med korrekte opplysninger om priser og produkter og varens egenskaper, mengde og størrelser. Vi forbeholder oss retten til å endre all produktinformasjon og priser uten varsel. Kjøper vil ved ordrebekreftelse bli underrettet om de forandringer som eventuelt har funnet sted.

PRISER

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader. 

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og manglende justering av priser/informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel! 

ALLERGI

Alle produktene har en ingrediensliste på forpakningen. En del varemerker har valgt å bare vise hovedingrediensene. Vi kan ikke ta ansvar for eventuell overfølsomhet for ingredienser i et produkt. Dersom du har fått en allergisk reaksjon på et produkt – ta kontakt med oss på telefon +47 406 07 759 eller e-post til post@hudoglaserklinikk.no

Salgs- og levereringsbetingelser

EKSPEDERING AV ORDRE

Det er alltid spennende å få gode hudpleieprodukter fra oss – så fort som mulig! Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen du har oppgitt. Det hender dessverre at vi kan være utsolgt for en vare selv om det kan stå tilgjengelig i nettbutikken. Du vil raskt få en tilbakemelding fra oss om noe du har bestilt er utsolgt. 

 

LEVERANSE

Vanligvis vil varene pakkes og sendes fra oss med Bring innen 24 timer (mandag – lørdag) etter at ordren er mottatt.
Dersom det er tomt for en vare, feil pris, eller andre omstendigheter inntrer vil vi kontakte deg og informere om dette. Du har da full rett til å enten endre eller kansellere din bestilling. 

FRAKT

Vi sender varene med klimanøytral servicepakke fra Bring. Forsendelsen kan spores underveis. Du får beskjed på SMS og/eller e-post når pakken har ankommet hentested (nærmeste Post i butikk eller Postkontor). Klimanøytral pakke leveres normalt innen 1-4 virkedager avhengig av strekningen. Kostnader forbundet med frakt er 29kr ved kjøp inntil 499,- og gratis frakt på kjøp over 500,-

BETALNING

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Betalingsløsningene på nettsiden er levert av Stripe og PayPal. Vi aksepterer de fleste bankkort. Ingen av dine betalingsdetaljer blir lagret hos oss, slik at du til enhver tid kan være trygg på å gjøre en handel med oss. 

PERSONOPPLYSNINGER

Dermalounge AS / Oslo hud og laserklinikk behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. 

 

KORTINFORMASJON

Når du handler hos Dermalounge AS / Oslo hud og laserklinikk blir betalingen behandlet av Stripe eller PayPal, som er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. 

Rutiner for returer av varer

AVBESTILLING

Du kan avbestille din ordre skriftlig til post@hudoglaserklinikk.no. Vi godtar dessverre ikke avbestillinger som avbestilles etter at varene blitt sent fra oss. Då gjelder angrefristen i følge angrerettloven.

REKLAMASJON

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Dermalounge AS / Oslo hud og laserklinikk skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Dermalounge AS / Oslo hud og laserklinikk vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). 

ANGRERETT

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. 

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Dermalounge AS / Oslo hud og laserklinikk informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

 

GARANTI

Garantien på produkter leveres av leverandøren. Dermalounge AS / Oslo hud og laserklinikk gir ingen ytterligere garantier utover det leverandøren har gitt. 

 

Selger forbeholder seg retten til å avvise en reklamasjon om det viser seg at varen ikke har noen mangel eller gjeldende forbrukerlovgivning. 

Selger står for returfrakt for godkjente reklamajsoner. 

Image with text

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.